Wij hebben reeds talloze oplossingen gemaakt voor de industrie in de breedste zin van het woord. Om enkele voorbeelden te noemen: personen liften, goederen liften, horizontale transportsystemen, robot installaties, bliksem beveiligingen, alarmsystemen, brandblussystemen, koelingen, etc. Onze oplossingen maken de bediening en prestaties van productielijnen simpeler, sneller, lichter, efficiënter, stabieler en beter beheersbaar. Wij combineren uw bedrijfsproces met PLC, HMI en SCADA zodat u uw productieprocessen beter kunt beheersen.

Omdat wij met meerdere merken PLC’s (Programmable Logic Controller) werken, zijn wij flexibel om het merk toe te passen wat reeds in uw bedrijf gebruikt wordt.
Met de visualisatie op touch-screen HMI’s (Human-Machine Interface) maken wij de bediening voor u of uw operators zo simpel mogelijk.
Door de toepassing van SCADA (Supervisory Control And Data Acquisition) kunnen alle gegevens uit het productieproces opgeslagen worden, zodat u met één druk op de knop grafieken genereert om beter inzicht te krijgen in bijvoorbeeld tijden, verbruik, snelheden, etc.
Ook het monitoren en deels bedienen op afstand is mogelijk middels PC, Smartphone of tablet. Desgewenst kunnen uw procesbesturing aan onze server koppelen, zodat wij eventuele storingen op afstand kunnen bekijken en in bepaalde gevallen direct kunnen oplossen. De stilstand van uw productieproces beperken we hiermee tot het minimum.